Günlüce Şehit Adem Çağlayan İlkokulu
İlkokul Caddesi No9 Günlüce Köyü Emet/KÜTAHYA

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Normal Eğitim

Kolorifer

Beldemiz İlimiz Kütahya´ya 65 km., İlçemiz Emet´e 23 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Emet ilçesine bağlı bir belde olan Günlüce tarım, hayvancılık ve turizm faaliyetleriyle geçinmektedir. Günlüce Belediyesi termal turizm hizmeti vermektedir.