Okulumuzun Tarihçesi

Günlüce Kasabası'nda İlkokul 1936 senesinde açılmıştır. Bu okulda eğitim-öğretim faaliyetleri 1952 senesine kadar devam etmiştir. Okulun 1962 senesinde heyelan dolayısıyla yıkılması ile bugün ilkokul olarak kullanılmakta olan bina inşa edilmiştir. Şimdi Ortaokul olarak kullanılan ana bina ise 1984 senesinde yapılmış ve o yıl öğretime açılmıştır. Okulumuza, müteakip yıllarda ihtiyaca göre yeni derslikler eklenmiştir. 2012 yılında 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesi ile birlikte Günlüce İlköğretim Okulu, Günlüce İlkokulu ve Ortaokulu olarak ikiye ayrılmıştır. Günlüce ilkokulu 1 anasınıfı ve 4 ilkokul sınıfı ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Okulumuzda şu anda taşımalı eğitim suretiyle Yaylayolu Köyü, İkibaşlı Köyü, Dereli Köyü, Eseler Köyü, Işıklı Mahallesi ve Çamlıca Mahallesinden öğrenciler de eğitim görmektedir.